avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer cu venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer cu venituri

situatie:sunt in CIC pana la 15.04.2010,am inceput procedurile pentru infiintarea unei intreprinderi individuale-ca titular,firma la care am lucrat nu o duce tocmai bine , salariul a fost procentual din vanzari,au trimis jumatate din angajati in somaj de aceea as dori sa intru in somaj-indeplinesc conditiile de cotizare-insa voi avea inregistrata activitate autorizata in urma careia nu stiu cat venit voi realiza,cum pot sa procedez sa nu-mi pierd somajul pana cand incep sa-mi castig existenta si sa-mi platesc eternele rate?ca titular pot sa figurez pe statul de plata cu un salariu care sa nu depaseasca salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata,in vigoare-500ron sau705ron?-sau alte modalitati legale d.p.d.v.contabil dar si juridic.Multumesc celor ce-mi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:41, 31 Ianuarie 2010
Trebuie sa nu depasisti salariul minim garantat in plata de 705 lei
600 lei, HG 1051/2008
Salariul minim de 705 lei este pentru institutiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie somaj krisztinak krisztinak care este calcului indemnizatiei de somaj la functionarii publici (vezi toată discuția)
Cuantum diferentiat salariu minim? gil_73 gil_73 Buna ziua.Adresez multumiri pentru lamuririle ce le-am primit la alte probleme ce vi le-am supus atentiei in trecut si va rog sa-mi raspundeti si la ... (vezi toată discuția)
Somaj - salariul minim pt personalul cu studii superioare; claudiak claudiak buna, personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare cu o vechime de 8 ani intra in somaj dupa 15 ian 2009 - ... (vezi toată discuția)