avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Aş vrea sa știu cam ce autorizatii as ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Aş vrea sa știu cam ce autorizatii as avea nevoie ...

Bună ziua! Aş vrea sa știu cam ce autorizatii as avea nevoie pentru a deschide un service reparații (telefoane, tablete, calculatoare, loptopuri ). Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 4 Noiembrie 2023
Autorizatii necesare : Autorizatie de functionare eliberata de Primaria localitatii in care se desfasoara activitatea, Autorizatie de mediu, Autorizare din punct de vedere al protectiei muncii, Autorizatie PSI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare bufet de catre primarie Frezia84 Frezia84 Buna ziua, Este necesara obtinerea unei autorizatiii de la Primarie in cazul in care se vrea deschiderea unui Bufet (deci a unui punct de lucru) in incinta ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)