avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, Care este termenul maxim ,pt solicitari de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, Care este termenul maxim ,pt solicitari de clarificare ...

Buna ziua,
Care este termenul maxim ,pt solicitari de clarificare in etapa de evaluare financiara pe care il poate solicita autoritatea contractanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 4 Noiembrie 2023
comisia de evaluare solicită clarificări, în termen de o zi lucrătoare de la data-limită de depunere a ofertelor, privind eventualele neconcordanțe referitoare la îndeplinirea condițiilor de formă ale garanției de participare, precum și la cuantumul sau valabilitatea acesteia, acordând ofertantului un termen de 3 zile pentru a răspunde la solicitarea de clarificare, sub sancțiunea respingerii ofertei ca inacceptabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta referitoare la o achizitie sectoriala. ... Octavia.Voinea Octavia.Voinea Buna ziua, Am urmatoarea speta referitoare la o achizitie sectoriala. In fisa de data a achizitiei s-a strecurat o greseala referitoare la termenul acordat ... (vezi toată discuția)
Prelungire garantie de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Revin la subiectul anterior intrucat a aparut urmatoarea speta:comisia de evaluare a solicitat o clarificare cu privire la acceptul ofertantului care ... (vezi toată discuția)
Valabilitate oferta ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Prin Fisa de date am solicitat ca oferta sa fie valabila 180 zile. Un ofertant a prezentat Formularul de oferta financiara in care a mentionat ca ... (vezi toată discuția)