avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primarul nu vrea sa imprejmuiasca cimitirul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primarul nu vrea sa imprejmuiasca cimitirul

Buna ziua! Suntem in mejdă cu cimitirul, (care este in posesia primăriei) iar primarul de un an de zile ne tot spune ca vine sa-l împrejmuiasca cu gard, dar nu a făcut nimic. Cimitirul este înființat înainte de anul 2000, dar s-a extins in ultimii ani până in streașina anexelor noastre, inclusiv pe o parte din proprietatea noastră. Oamenii arunca tot felul de gunoaie lângă pereții noștri, au scos si oseminte, pe care le-au lăsat intr-un sac, lipite de perete o zi întreaga(am făcut si poze). Ce as putea sa fac sa nu se mai îngroape alți morți langa pereții noștri? Cum as putea sa rezolv situația dacă primarul nu vrea sa facă nimic?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
Laura., utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:59, 3 Noiembrie 2023
Sesizări către Direcția Sănătate Publica,Primărie,Prefectura toate în scris cu confirmare primire sau nr inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu cimitirul care se învecinează cu noi Laura. Laura. Buna seara! Locuim lângă cimitir, iar oamenii își îngroapă morții lângă casa noastră și celelalte anexe pe care le avem (totul întabulat) noi mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am gasit inca ... Ciprianflorin1987 Ciprianflorin1987 Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am gasit inca un raspuns. Detin un loc de veci donat de tatal meu intr un cimitir din Constanta.acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Profanare mormant? ingropare decedat peste alt loc de veci! AlinaăaaaaaaA AlinaăaaaaaaA Buna ziua , bunicul meu a fost inmormantat in Peciu Nou alaturi de tata si bunica ,cele trei morminte fiind lipite . Practic in stanga este bunica 1998 mijloc ... (vezi toată discuția)