avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Dezvoltatorul cu care am perfectat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Dezvoltatorul cu care am perfectat antecontractul ...

Buna ziua.
Dezvoltatorul cu care am perfectat antecontractul , ma cheama la a semna un act aditional la acea promisiune bilaterala , precum ca nu poate sa mi predea apartamentul la data mentionata anterior , ci va fi schimbata cu o alta data , aprox 4 luni aditional ...
In antecontract se mentiona clar ca daca predarea nu se va face in termenul de gratie a 12 zile de dupa data la care ar fi trebuit predat apartamentul , acesta va plati penalitati ca atare .
Acum , nu stiu ce sa fac...
Va rog mult sfatuiti ma !
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:40, 4 Noiembrie 2023
Buna ziua, dezvoltatorul nu va poate obliga sa acceptati prelungirea termenului. Puteti refuza si aplica sanctiunile contractuale pentru nerespectarea termenului. Sau, in functie de situatia dvs. concreta, puteti fi de acord cu prelungirea daca aveti incredere in cocontractant.
multumesc mult . Sarut mana .
depinde ce doriti. Daca vreti imobilul, sau vreti penalitatile. Daca imobilul nu e terminat, nici Dumnezeu nu-l poate obliga pe constructor sa-l predea maine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament predat, dar cu vânzare întârziată din cauza întârzierii intabulării florin135135 florin135135 Am încheiat o promisiune de vânzare - cumpărare, in calitate de promitent cumpărător și mi s-a predat imobilul, dar constructorul a întârziat cu ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie obligatia predare imobil? MariusSign MariusSign Bună ziua. Va rog sa ma ajutati daca știți. Am incheiat un antecontract pt un apartament, achitat integral, in 2018, iar in martie 2020 am semnat act ... (vezi toată discuția)
Refuz plata penalizari intarziere predare apartament nou veronica.vasilescu veronica.vasilescu Am o promisune de vanzare-cumparare pt. un apartament nou cu predare la 31 decembrie 2009, insa apartamentul nu a fost finalizat nici pana in prezent. In ... (vezi toată discuția)