avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! In cazul pensionarii anticipate ,ca apt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! In cazul pensionarii anticipate ,ca apt limitat,se ...

Buna seara ! In cazul pensionarii anticipate ,ca apt limitat,se poate lucra part time ,fara sa se plătească taxe că la 8 ore? Și dacă da care este acea lege? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 7 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul pensionarii anticipate, nu se poate desfasura activitate in baza unui contract individual de munca.
Chiar daca sunt ieșit la pensie pe apt limitat ?

Cornel Vasile a scris:

In cazul pensionarii anticipate, nu se poate desfasura activitate in baza unui contract individual de munca.

Nu are legatura daca sunteti apt sau apt limitat ...nu puteti presta activitate in baza unui contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr iii leusan leusan Un pensionar gr III de invaliditate, cu drept de lucru 4h/zi este angajat cu contract 4h pat-time. Poate sa mai presteze o alta activitate in baza unui ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)