avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cadastru cum trebuie sa apară pe baza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cadastru cum trebuie sa apară pe baza măsurătorilor terenul ...

In cadastru cum trebuie sa apară pe baza măsurătorilor terenul are 940 mp,eu cu sora la un loc avem 250 mp cu casa, care casa are 75 mp ce scrie în donație restul terenului e a matusei care e în viața după moartea ei avem dreptul ,accesul în curte e pe aleie lîngă casa trebuie sa rămână asa sau are drept mătușa sa schimbe accesul în curte pe partea cealaltă sa fie un singur acest în curte sau 2 aceste dacă mătușa își dă partea ei de teren altcuiva.Legea ce prevede.

Alte discuții în legătură

Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului ... Magie1 Magie1 Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului din curte nu e al meu că să îmi vind partea mea trebuie sa solicit de la Primărie sau ... (vezi toată discuția)
Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care ... Magie1 Magie1 Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care a dezbătut moștenirea pe partea tatălui donația a fost fara clauza a tatălui. Restul ... (vezi toată discuția)
Cînd sunt în curte 2 coproprietari unul are casa cu 250 mp ... Magie1 Magie1 Cînd sunt în curte 2 coproprietari unul are casa cu 250 mp poarta în curte vine pe aleeia lîngă casa pe cadastru așa trebuie sa apara nu se mai poate ... (vezi toată discuția)