avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cînd sunt în curte 2 coproprietari unul are casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cînd sunt în curte 2 coproprietari unul are casa cu 250 mp ...

Cînd sunt în curte 2 coproprietari unul are casa cu 250 mp poarta în curte vine pe aleeia lîngă casa pe cadastru așa trebuie sa apara nu se mai poate modifica,celălalt coproprietar trebuie să facă poarta separat sa intre în curte.
Daca nu e înțelegere între amindoi cum.se poate vinde casa cu restul terenului se merge în instanță ptr vinzarea casei mele cu teren.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 17:49, 19 Aprilie 2023
Se merge la mediator sau se merge in instanta.
Daca partile nu convin amiabil,solutionarea va fi dispusa de catre instanta de judecata la cererea partii interesate
Mătușă trăiește daca eu cu sora cedăm casa Primăriei avem dreptul să scăpăm de ea e o distanta de 300 km,sau după moartea matusei putem ceda,asta cum vom proceda facem scris Primăriei și fac o donație la notar și merg și o înregistrez la Primărie și scap de casa.

ynocentta a scris:

Daca partile nu convin amiabil,solutionarea va fi dispusa de catre instanta de judecata la cererea partii interesate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa batrâneasca are 76 mp, terenul are 184 mp moștenitor după ... Magie1 Magie1 Casa batrineasca are 76 mp,terenul are 184 mp moștenitor după moartea matusei,partea matusei din curte din teren ia dat la altcineva mătușa. Cadastru e ... (vezi toată discuția)
Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului ... Magie1 Magie1 Am carte funciara pe casa și teren total 250 mp dar restul terenului din curte nu e al meu că să îmi vind partea mea trebuie sa solicit de la Primărie sau ... (vezi toată discuția)
Terenul are carte funciara nu are cadastru am dat datele o.c.p.i ... Magie1 Magie1 Terenul are carte funciara nu are cadastru am dat datele O.C.P.I și adresa și nu poate indentifica vecinii dacă terenul nu are cadastru, Primăria nu ... (vezi toată discuția)