Buna ziua! Am aflat saptamana aceasta, din greseala (facandu-mi cont pe Ghiseul.ro), ca am un proces-verbal de constatare a contraventiei cu amenda, datand din august. Am rascolit prin cutia postala si am vazut, intr-adevar, plicul. Totusi, legal vorbind, trebuia sa imi fie inamanat cu aviz de primire sau, daca nu eram acasa, sa afiseze pe usa cu un martor. Lucrurile acestea nu s-au intamplat, iar eu puteam sa nu stiu de amenda nici pana acum. Nu mai spun ca s-a dus si dreptul de a plati jumatate din suma. Mai pot contesta cumva ceva in aceasta situatie? De ce nu suna pe numarul de telefon? Multumesc!
La momentul depunerii la cutia postala agentul procedural sau poștașul întocmesc un pv care face dovada comunicarii..La acest moment e tardiv sa contestați sau sa mai puteți achita jumătate din minim.Daca nu vi se comunica deloc,aflați de amenda la taxe și impozite sau pe site atunci se puteau face demersuri,solicita repunerea în termen,făceați o cerere de comunicare către organul fiscal etcetc.Procedura și legislația în general nu funcționează după cum ne imaginam sau cum ne am dori ci după reguli fixe.
.
Taxa pod fetesti
danielau
Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms.
Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)