avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept bun anterior succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept bun anterior succesiunii

Soacra mea are in proprietate împreună cu socrul meu o garsoniera. Ei au 2 băieți. Socrul meu a decedat acum 2 ani și succesiunea nu a fost deschisa și nu cred că se va începe în viitorul apropiat. Dacă în contractul de vânzare cumpărare este soacra mea împreună cu socrul meu, și succesiunea nu a fost deschisa, soacra mea are dreptul 100% să stea în garsoniera? Sau chiar daca nu e începuta succesiunea, toată lumea (adică soacra mea cu cei 2 copii) au dreptul la bun? Întreb acest lucru deoarece unul dintre băieți a pus stăpânire pe acest bun și nu vrea să o lase pe mama lui sa locuiască în el.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 6 Noiembrie 2023
Niciunul nu are drept 100%.
Moștenitorii socrului sunt soacra și cei 2 fii.
Dacă nu se înțeleg, sa clarifice lucrurile și sa dezbata moștenirea la instanță.
Continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces restrictionat in locuinta proprietare personala bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Soacra mea impreuna cu socrul meu detin o garsoniera. Socrul meu din pacate a decedat anul trecut. Nu s-a facut succesiune dupa el. Ei au 2 ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii talmos61 talmos61 Zilele de sarbatoare legale,cum ar fi de pasti,daca se da liber,acele zile sunt platite sau nu de angajator,firma privata? (vezi toată discuția)