avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept înainte de începerea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept înainte de începerea succesiunii

Drept înainte de începerea succesiunii
Cel mai recent răspuns: bobu_elena , utilizator 14:39, 4 Noiembrie 2023
Incercati sa dati mai multe amanunte despre situatia concreta ca sa va poata ajuta cineva.
Soacra mea are in proprietate împreună cu socrul meu o garsoniera. Ei au 2 băieți. Socrul meu a decedat acum 2 ani și succesiunea nu a fost deschisa și nu cred că se va începe în viitorul apropiat. Dacă în contractul de vânzare cumpărare este soacra mea împreună cu socrul meu, și succesiunea nu a fost deschisa, soacra mea are dreptul 100% să stea în garsoniera? Sau chiar daca nu e începuta succesiunea, toată lumea (adică soacra mea cu cei 2 copii) au dreptul la bun? Întreb acest lucru deoarece unul dintre băieți a pus stăpânire pe acest bun și nu vrea să o lase pe mama lui sa locuiască în el.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2023
bobu_elena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept bun anterior succesiunii bobu_elena bobu_elena Soacra mea are in proprietate împreună cu socrul meu o garsoniera. Ei au 2 băieți. Socrul meu a decedat acum 2 ani și succesiunea nu a fost deschisa și ... (vezi toată discuția)
Acces restrictionat in locuinta proprietare personala bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Soacra mea impreuna cu socrul meu detin o garsoniera. Socrul meu din pacate a decedat anul trecut. Nu s-a facut succesiune dupa el. Ei au 2 ... (vezi toată discuția)
Act de donatie pt un teren angelica82 angelica82 Buna ziua.Socrii mei vor sa ii faca acte de proprietate sotului meu.Este vb de un teren de 900 mp cu o casa care are 100 de ani.Sotul vrea act de vanzare ... (vezi toată discuția)