avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul rutier, PV de contraventie. Daca pe un Pv de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul rutier, PV de contraventie. Daca pe un Pv de contraventie ...

Codul rutier, PV de contraventie.
Daca pe un Pv de contraventie scrie ca PV se bazeaza pe ”Martor asistent bodycam”, iar politia spune ca nu are nicio filmare de pe Bodycam, se poate cere nulitatea acestui Pv?
Dar daca politia prezinta imagini filmate de o camera fixa, iar eu sunt judecat pe baza acestor imagini, este o procedura normala?
In ce conditii pot eu sa contest, sa ma opun la folosirea acestor imagini, va rog sa imi precizati articol de lege, ceva?
Precizez, ca nu este vorba de victime sau daune de bunuri, este vorba doar de nerespectarea indicatorului STOP.
Astept raspuns
Multumesc

Alte discuții în legătură

codul rutier, pv de contraventie, cai de atac tr3s tr3s Buna ziua, Am cateva intrebari referitoare la un proces verbal de contraventie, pe care eu l-am atacat in justitie, dupa 1 an de amanari, solutia pe fond a ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe culoarea rosie a semaforului - incadrare contraventie, posibilitate contestare wwwglro wwwglro Buna ziua. Am fost \\"acuzat\\" de trecere pe culoarea rosie a semaforului (rosu spre verde...chestie de jumatate de secunda)... [b]Politistii au ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv suspendare permis T-BONE T-BONE Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere dupa ce am fost acrosat de un biciclist. Eu eram oprit la indicatorul stop, iar biciclistul care circula ... (vezi toată discuția)