avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV suspendare permis

Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere dupa ce am fost acrosat de un biciclist. Eu eram oprit la indicatorul stop, iar biciclistul care circula neregulamentar pe trotuar a traversat intersectia fara sa se asigure , lovindu-mi masina. Politia a decis suspendarea permisului meu ,iar in PV biciclistul e trecut ca martor. Mentionez ca au mai fost martori , dar pentru Politie nu a contat.
Eu eram exact in acest loc
[ link extern ]
Acum sensul unic al strazii Grigore T. Popa este dinspre Calea Aradului spre Calea Lipovei, si este montata o oglinda convexa. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: T-BONE , utilizator 09:34, 28 Iulie 2014
"Victima" nu paote fi trecutya ca martor. are legatura directa cu incidentul. Martorul este o persoana din afara celor implicati direct. Cereri in instanta anularea contraventiei.
Multumesc pentru raspunsul dvs. Victima sunt eu, autoturismul meu a fost lovit, eu fiind oprit la indicatorul "STOP". Bicicleta care m-a lovit nu are niciun fel de dauna, dauna o am doar eu. Daca nu as fi fost oprit nu altul ar fi fost rezultatul ( autoturism de 1.6t - 1.7t versus 60Kg ) ? In plus , "martorul" sau conducatorul bicicletei se deplasa neregulamentar pe trotuar si a fost sactionat contraventional.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
T-BONE, utilizator
Ma scuzati, ma refeream la cel care va lovit masina. PV a fost inmanat pe loc sau trimis prin posta? uitati-va pe PV , orice neconcordanta cu realitatea poate duce la anularea acestuia, implicit aceea ca partile implicate in eveniment nu pot fi martori.
brazvan a scris:

Ma scuzati, ma refeream la cel care va lovit masina. PV a fost inmanat pe loc sau trimis prin posta? uitati-va pe PV , orice neconcordanta cu realitatea poate duce la anularea acestuia, implicit aceea ca partile implicate in eveniment nu pot fi martori.

PV a fost intocmit la sectie, unde m-am deplasat fara a avea niciun act la mine (permis,talon,buletin) acestea au ramas la unul dintre agenti (mi-au spus sa merg fara acte ca nu e nicio problema, oare au procedat legal ?). Pe PV este taiat martor asistent si este scris "Cond bicicleta". Mai mult in PV nu ESTE SPECIFICAT ca biciclistul circula NEREGULAMENTAR si ca eu eram oprit la indicatorul "STOP". Marturisesc ca traiesc o drama dpdv phisic, deoarece nu credeam ca mi se poate intampla sa fiu asa nedreptatit in Romania. Mai mult, nu am fost niciodata oprit de Politie si nu am fost niciodata nevoit sa platesc vreo amenda de niciun fel. Martorilor li s-a spus "nu va bagati" de catre unul dintre agenti. Maine voi incepe colaborarea cu un avocat pentru solutionarea acestei probleme. Va multumesc foarte mult pentru raspuns si va voi comunica solutionarea cazului.
pardon??? In baza la ce va retine buletinul?? permisul si talonul au voi sa vi le retina ptr ca ... , dar buletinul nu au voie sa il retina. Si nici permisul sau talonul, daca le retine se intocmeste un act ca au fost retinute, se trece in PV si ptr lucruri bine intemeiate, ati condus beat,drogat,etc. lucruri grave, dar nu sa le retina ptr ca sunt ei de la Politie. Ati primit actele inapoi la sectie? a mai fost cineva cu d-voastra la sectie care sa vada ca va sunt inmanate actele? Spunetii la avocat absolut toate cele intamplate, dar TOATE.

Alte discuții în legătură

Pv intocmit in ilegalitate? dumitreldd dumitreldd Mi s-a intocmit pv retinere permis astfel: - in data de 08.07.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere sub pretextul conducerii cu viteza in ... (vezi toată discuția)
Retinerea tuturor actelor de catre politia de sectie iceuniq iceuniq In data de 25 decembrie am fost oprit de catre un echipaj de la politia sectie 4 Galati pentru nerespectarea regulilor de prioritate pe drumurile ... (vezi toată discuția)