Deci daca nu se rezolva cu comisarul sef ma adresez parchetului.
Nu pot dovedi ce acte aveam, dar ma pot folosi de regulamentul impus de primarie referitor la actele ce trebuie sa se gaseasca la bordul unei masini taxi, avand toate actele la zi, nu as avea motiv sa sa "uit" ceva acasa, cred ca eu pot demonstra mai bine ca ei in situatia de fata ca le aveam in acea mapa, oricum eu pot sa pretind orice, ei nu aveau dreptul sa le retina far un proces verbal in care sa fie mentionate toate actele si obiectele ce se regaseau acolo, pot sustine si ca aveam o importanta suma de bani.
Numarul masinii, cred ca l-am retinut corect, indicativul nu il aveau.
Ma gandesc sa ma apar singur, am 6 procese castigate impotriva politiei, toate fara avocat.Acum este prima data cand cer ajutorul expertilor deoarece vreau sa fie trasi la raspundere, poate asa voi stopa abuzurile macar in sectia respectiva.
Deci dumneavoastra sustineti ca pot sa actionez in judecata agentii, MAI si Ministerul de Finante in acelasi proces contra PV?
Maine merg la comisarul sef, sigur o sa revin de acolo cu stiri noi, probabil cu un PV ce il voi analiza la sange pentru al desfiinta din primele 3 apeluri.
Totusi nu am gasit nicaieri sa scrie ca politistii sectiilor au dreptul sa retina permisele de conducere, in regulamente este mentionata doar politia rutiera si cea de frontiera!
Mai jos atasez si o poza a intersectiei cu urmatoarele simboluri:
Punctele galbene sunt, masina mea si traseul parcurs
Punctele rosii reprezinta semnele de stop amplasate in acea intersectie
Punctul albastru este masina de politie.
Precizez ca masina de politie (punctul albastru) a aparut in intersectie in momentul in care eu mai aveam putin si paraseam intersectia, deci oarecum eram cu lateralul masinii mele (punctul galben) in fata masinii lor, distanta dintre masini fiind de cel putin 10 metri, nu l-am fortat sa franeze ori sa faca vreo anumita manevra, am trecut mai departe parasind intersectia iar ei au venit dupa mine! Ei sustin ca nu am acordat prioritate, dar daca va uitati in poza, eu am oprit la semnul STOP, practic am acordat prioritate strazii Milcov din partea stanga deplasandu-ma pe directia inainte, fiind case eu nu am cum sa vad ca din cealalta bucata de strada aflata la sfarsitul intersectiei vine o alta masina, in plus orice semn de circulatie se anuleaza dupa prima intersectie, odata ce eu ma aflam de acum la iesirea ei, acel semn s-a anulat, fiind respectat la intrarea in intersectie, plus ca nu am facut dreapta pe sectorul lor de rum sa spuna ca le-am taiat fata ori le-am ca nu le-am acordat prioritate, au putut sa se incadreze in intersectie fara nici un pericol!
Poza:
[ link extern ]