avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV suspendare permis

Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere dupa ce am fost acrosat de un biciclist. Eu eram oprit la indicatorul stop, iar biciclistul care circula neregulamentar pe trotuar a traversat intersectia fara sa se asigure , lovindu-mi masina. Politia a decis suspendarea permisului meu ,iar in PV biciclistul e trecut ca martor. Mentionez ca au mai fost martori , dar pentru Politie nu a contat.
Eu eram exact in acest loc
[ link extern ]
Acum sensul unic al strazii Grigore T. Popa este dinspre Calea Aradului spre Calea Lipovei, si este montata o oglinda convexa. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: T-BONE , utilizator 09:34, 28 Iulie 2014
brazvan a scris:

pardon??? In baza la ce va retine buletinul?? permisul si talonul au voi sa vi le retina ptr ca ... , dar buletinul nu au voie sa il retina. Si nici permisul sau talonul, daca le retine se intocmeste un act ca au fost retinute, se trece in PV si ptr lucruri bine intemeiate, ati condus beat,drogat,etc. lucruri grave, dar nu sa le retina ptr ca sunt ei de la Politie. Ati primit actele inapoi la sectie? a mai fost cineva cu d-voastra la sectie care sa vada ca va sunt inmanate actele? Spunetii la avocat absolut toate cele intamplate, dar TOATE.

Au fost 4-5 martori cand am inmanat actele (carte de identitate, permis de conducere, talon) , iar agentul mi-a spus sa il sun (nu aveam nr lui de tel) daca ma opreste cineva... nu am consumat bauturi alcoolice sau alte substante (am suflat in fiola, iar rezultatul a fost 0). Nu mi s-a dat nicio dovada la fata locului, iar la politie agentii imi cereau actele (la politie a fost martor si biciclistul ). Tot ceea ce trebuie sa fac este sa conving martorii sa depuna marturie... sper din tot sufletul ca acestia sa se prezinte , pentru ca ei sunt cheia in acest caz. Va tin la curent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv intocmit in ilegalitate? dumitreldd dumitreldd Mi s-a intocmit pv retinere permis astfel: - in data de 08.07.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere sub pretextul conducerii cu viteza in ... (vezi toată discuția)
Retinerea tuturor actelor de catre politia de sectie iceuniq iceuniq In data de 25 decembrie am fost oprit de catre un echipaj de la politia sectie 4 Galati pentru nerespectarea regulilor de prioritate pe drumurile ... (vezi toată discuția)