avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se pot cheltui o parte din banii incasati de un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se pot cheltui o parte din banii incasati de un sindicat prin ...

Se pot cheltui o parte din banii incasati de un sindicat prin fisa 230 pentru acordarea de ajutoare membrilor de sindicat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 6 Noiembrie 2023
Banii incasati de un sindicat pot fi folositi numai potrivit intereselor membrilor de sindicat/ direct sau indirect, în scop lucrativ sau nelucrativ potrivit destinației date prin actul inițial de constituire a dreptului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excedent pozitiv ong cu activitate economica visinica visinica Se poate repartiza excedentul pozitiv din activitatea economica a unui ONG intre membrii fondatori proportional cu aportul fiecaruia si impozitat cu 16%? ... (vezi toată discuția)
Cum se pot cheltui bani incasati de un sindicat prin fisa 230 ... andreimihai1969 andreimihai1969 Cum se pot cheltui bani incasati de un sindicat prin fisa 230 si cum se inregistreaza acesti bani.Multumesc. (vezi toată discuția)
Chelt infiintare ong MariOancea MariOancea Buna seara, Am o asociatie fara scop patrimonial care s a infiintat anul trecut dar abia acum si-a inceput activitatea.Va rog sa imi spuneti daca am gandit ... (vezi toată discuția)