avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o lamurire. Tatal meu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o lamurire. Tatal meu suferea ...

Buna ziua,

Va rog ajutati-ma cu o lamurire.

Tatal meu suferea de cancer in stadiul 4, era salariat si avea concediu medical pana la data de 21 octombrie 2023. Acum, in noiembrie, urma sa merg la dna doctor oncolog care i-ar fi dat concediu in continuare inca 30 de zile. Tatal meu a decedat pe 02.11.2023 si a ramas cu aceste zile intre 21 octombrie si 2 noiembrie, neacoperite.

Dna doctor nu vrea sa-mi elibereze concediu medical pana la data decesului pe motiv ca se elibereaza cu data de azi si nu are voie.

Este adevarat? Pe lege5 am citit ca aceste concedii pot fi eliberate cu o data ulterioara doar cu anumite exceptii, printre care "pct f.) pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice." la care tatal meu se incadra, fiind bolnav de cancer.

Este rea vointa din partea dnei doctor sau nu stie legea?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez vis-a-vis de un caz umanitar? aimey aimey Buna ziua. Nu stiu daca am postat la categoria potrivita, dar daca imi puteti da un sfat va rog sa o faceti. Acum o saptamana am cunoscut o persoana care ... (vezi toată discuția)