avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este baza legala pentru: Primaria solicita un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este baza legala pentru: Primaria solicita un document de confirmarea a coordonatelor la terminarea lucrariilor.

Buna ziua. Am construit un gard intre proprietatea vecinului si a mea, avand autorizatie de constructie de la primarie. La finalizarea lucrarii am instiintat primaria in vederea efectuarii procesului verbal de terminarea a lucrarii si am primit urmatorul raspuns
"Buna ziua, Pentru incheierea procesului verbal la terminarea lucrarilor de construire va rugam sa prezentati dovada platii cotelor catre ISC Arges, comunicarea incheierii lucrarilor catre ISC Arges (inregistrata) si documentul emis de catre un cadastrist autorizat prin care se confirma ca a-ti respectat coordonale din procesul verbal de trasare.
Va multumim pentru intelegere."
Mentionez ca pentru autorizatia de constructie mi-a fost solicitat procesul verbal de trasare de la cadastrist, iar gardul a fost construit conform acelor puncte trasate. Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legata in baza careia ne poate solicita acest document cu respectarea coordonatelor emis de cadastrist, Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Diferente mari cadastru - stereo 70 vs coordonate locale teren branesti ilfov. stanescu2 stanescu2 Buna ziua. Am un teren din 2003 cumparat in Branesti Ilfov. La data respectiva terenul avea cadastru in coordonate locale. Tot atunci am primit o autorizatie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie expirata iulianpetrescu iulianpetrescu Autorizatia de constructie a expirat in 2007,deoarece lucrarile de constructie nu au ajuns la stadiul de finalizare,iar receptionarea lucrarilor nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)