avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... IMPORTANT.Bună seara! Cum se poate interna o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

IMPORTANT.Bună seara! Cum se poate interna o persoana pe care ai primit_o ...

Bună seara! Cum se poate interna o persoana pe care ai primit_o în casa ,dar nu are nici un act?Este bolnava,face urat și salvarea nu a luat_o pt ca nu are nici un document.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 02:56, 7 Noiembrie 2023
Incercati mai intai sa-i obtineti un act de identitate , se poate cere un duplicat dupa certificatul de nastere la primaria localitatii unde s-a nascut iar cu acesta se poate face o carte de identitate provizorie daca nu doriti sa-i faceti flotant . Persoanele fara venituri au dreptul la un pachet minim de servicii medicale gratuite dar cred ca este totusi nevoie de un act de identitate .
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
a pierdut cartea de identitate si certificatul de nastere! cum poate scoate obtine alte acte? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine certificat de nastere si CI in cazul pierderii acestora? va multumesc! (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ioana2102 ioana2102 Buna! Am pierdut certificatul de nastere, cartea de identitate mi-a expirat, in schimb am pasaportul valabil (pasaport temporat) si am o copie legalizata a ... (vezi toată discuția)