avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Revizuire preț masa lemnoasă Se dă următoarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Revizuire preț masa lemnoasă Se dă următoarea speță: În ...

Revizuire preț masa lemnoasă
Se dă următoarea speță:
În cadrul unei ședințe de consiliu local care administrează un Ocol Silvic s-a propus la o ședință ordinară diminuarea prețului de referință / mc de masă lemnoasă aflată în proprietate.
Proiectul de hotărâre nu a trecut de votul respectiv, așadar prețul nu s-a modificat. Conform art. 1 lit r din Regulamentul HG 715/2017, prețul de referință poate fi revizuit o singură dată pe an.
Dumneavoastră ce înțelegeți prin revizuire, propunere în ședință, sau modificare propriu-zisă?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:42, 7 Noiembrie 2023
Eu as tinde sa cred ca este o revizuire in urma unui acord la nivelul proprietarului ( consiliul local) si nu se revizuieste in mod automat in raport cu indicii de inflatie sau alti factori.

preț de referință - prețul unui metru cub de masă lemnoasă pe picior care se recoltează din fondul forestier proprietate publică, stabilit anual cel târziu până la data de 30 octombrie a anului anterior anului de producție; acesta este un preț stabilit în condiții de piață, în funcție de specie sau grupa de specii, de gradul de accesibilitate, de sortiment și de natura produsului și se utilizează pentru calcul.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
Mihail Croitoru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul silvic ContSters116348 ContSters116348 poate cineva sa-mi raspunda corect-cat este pretul mediu al unui metru cub de masa lemnoasa pe picior2009? (vezi toată discuția)
Autosesizare filipf16 filipf16 poate politia s-a s-e autosesizeze in a controla modul in care se face exploatarea masei lemnoase pe o propietate privata (padure privata) rog referinte legale ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile Constiuli Constiuli Buna ziua ! Am o nelamurire in ceea ce priveste executarea silita a despagubirilor civile . Cine urmareste in vederea executarii civile despagubirile civile ? ... (vezi toată discuția)