avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare tuturor , am și eu o întrebare dacă poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare tuturor , am și eu o întrebare dacă poate să mă ...

Salutare tuturor , am și eu o întrebare dacă poate să mă ajute cineva , după o faptă cu alcool la volan și am primit o pedepsă de 8 luni și 2 ani supraveghere, cu amânarea aplicării pedepsei ,care sunt pași de urmat pentru recuperarea permisului ? Pe 6 am primit plicul acasă cu hotărârea , întrebarea mea este 10 zile lucrătoare sa rămână definitivă,și pași de urmat după asta Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
Iulianmariu, utilizator

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto Cornelcz Cornelcz Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei/suspendare permis Ancalxndr Ancalxndr Buna seara, situatia mea pe scurt e urmatoarea: in luna mai 2014 mi-a fost retinut permisul pentru consum de alcool, mi s-a intocmit dosar penal, s-a dat ... (vezi toată discuția)