avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar in faza de cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar in faza de cercetare penala

Buna ziua ,Am depus o plangere penala impotriva unui functionar dintr-o primarie din mediul rural.Dosarul inregistrat la parchet a fost trimis la un IPJ-serviciul economic pentru cercetari.Dupa doua luni de la depunerea plangerii nu am, fost chemat pentru declaratii,probe.In acesta situatie am adresat o cedrere prim procurorului solicitand date despre stadiul cercetarii in dosar.Mi sa raspuns ca termenul rezonabil de cercetare este minim un an.Pot cere stramutarea dosarului,in ce conditii si cum pot motiva ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
Cosmin 12, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere penala czs czs Buna ziua doresc sa intreb care este modalitatea de a face o plangere penala? Plangerea penala se face la Parchet sau la Politie? Mai exact ,fostul meu ... (vezi toată discuția)
Cum pot stramuta un dosar penal Dan Mihai Dan Mihai Va rog , sa ma indrumati cum pot stramuta un dosar penal , in faza de urmarire penala de la un parchet ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)