avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... anularea permisului de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

anularea permisului de conducere

Buna...
......in urama cu 6 luni m-a oprit un ag de circulatie, mi-a verificat actele iar dovada de circulatie imi era expirata.(permisul mi-a fost suspendat pt depasirea vitezei legale in localitate-113 km/h),mi s-a spus ca imi anuleaza permisul pe o perioada de un an, am fost la sectie unde am dat o declaratie din care rezulta ca imi recunosc vina.Pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns.Ce tre sa fac?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 08:21, 10 Octombrie 2006
Mergi la Politie la Serviciul permise de conducere, care ti-a eliberat permisul pentru a vedea daca permisul ti-a fost anulat. daca s-a intamplat asa te poti inscrie pentru obtinerea unui nou permis. Vezi art 116 alin 2 din OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat ptr viteza garsonjon garsonjon s a suspendat permisul ptr depasirea vitezei cu 5o km/h. cu un an mai inainte a mai fost suspendat ptr alta fapta. se i a masura anularii permisuslui in ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)