avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare Buna ziua, In 15 Septembrie 2023 am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare Buna ziua, In 15 Septembrie 2023 am primit numar de ...

Intrebare
Buna ziua,
In 15.Septembrie.2023 am primit numar de inregistrare de la Primaria Sectorului 4 pentru o lista de intrebari transmisa prin email, dar nu am primit nici un raspuns pina acum.
Puteti ca rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in continuare?
Multumesc,
Catalin
Cel mai recent răspuns: c2023 , utilizator 17:38, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu o notificare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data si invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrare sesizare, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei invocand Legea nr. 554/ 2004.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata nejustificata pensiei in februarie - aprilie 2023. am ... narcisan narcisan Neplata nejustificata pensiei in februarie - aprilie 2023. Am obtinut decizia de pensionare in 20197Casa de Pensii sector 3, ca urmare a activitatii din ... (vezi toată discuția)
Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ... Alex.george90 Alex.george90 Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns de la primarie Process Process Eu nu locuiesc in tara si acum 2 luni am trimis prin email o cerere la primaria unui oras mic din Moldova. De atunci nu am primit niciun raspuns, iar la ... (vezi toată discuția)