avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN activitate principala 5621 + 5610 activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN activitate principala 5621 + 5610 activitate secundara.

Buna ziua, am o societate nou infiintata pentru activitati alimentare ( catering evenimente) 5621 ca activitate principala, dar doresc sa mai comercializez si la pachet ( prin deschidere la geam) cu vanzare in afara unitatii in ambalaje de unica folosinta.Ca secundar am si cod 5610 . Nu stiu daca e in regula ca am pus ca activitate principala catering sau trebuia sa le trec pe ambele la principale , sau ce am de facut in acest caz ? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:58, 8 Noiembrie 2023
Strict pe exemplul detaliat de dumneavoastră, nu contează ca aveti doar un singur cod caen la activitatea principala.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Schimbare domeniu de activitate(cod caen) vasi49 vasi49 Buna seara,sunt din Bucuresti,am un SRL ,avand ca si activitate principala -prepararea de pizze si paste -,cu livrare numai pentru acasa.Functionez din 1993 si ... (vezi toată discuția)
Functia de brutar anisu anisu Buna ziua, din cate am citit - incadrarea pe functia de brutar poate fi folosita numai in anumite cazuri. (Coduri CAEN 1085 - Fabricarea de mancarururi ... (vezi toată discuția)