avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Daca o perioada de mai bine de 4 ani am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Daca o perioada de mai bine de 4 ani am lucrat cate ...

Buna seara!
Daca o perioada de mai bine de 4 ani am lucrat cate doua sâmbete lunar fara a primi nimic în plus la salariu și nici măcar ore libere, mai pot da in judecata angajatorul? Menționez că au trecut mai bine de șase ani de când s -a întâmplat asta.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:16, 9 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti face nimic in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare... Arvwen Arvwen Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)
Salariu in cim bocai bocai M-am angajat de curand si in CIM am trecute doua salarii: salariul de baza 1329 lei si salariul brut care este mai mare 1556 lei. Mi s-a explicat ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru zile lucrate in weekend andreeamagi1 andreeamagi1 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in legatura cu drepturile salariale pt. munca in zillele de sambata. Am lucrat 2 ani la o firma cu contract de ... (vezi toată discuția)