avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Dacă s-a înstrăinat un autoturism pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Dacă s-a înstrăinat un autoturism pt care nu s-a ...

Bună ziua! Dacă s'a înstrăinat un autoturism pt care nu s-a eliberat cert fiscal, dar proprietarul actual circula fara rovinieta și asig, amenzile venind pe numele fostului proprietar, ce se poate face în cazul asta? Se poate recupera bunul?

Alte discuții în legătură

Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Am fost mințit de cumpărătorul mașinii, care mi-a dat doar o parte din preț cu promisiunea că în zilele următoare o va achita în întregime. ce pot face? Geni27 Geni27 Buna ziua. In data de 27.012018 am vândut un autoturism unui individ pe nume X . S-a facut contractul de vanzare -cumpărare cu toata suma,stabilind intre noi ... (vezi toată discuția)