avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salarii 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salarii 2010

Buna ziua,
Am facut decl de pensii pentru luna ianurie 2010 ,dar in momentul in care fac verificarea acestora in programul lor imi da eroare (legata de codul caen), mentionez ca am introdus pt anul 2010 val sal minim si a celui mediu.Din cate stiu eu nu s-a mai modificat nimic in legatura cu indicele de risc din 2009 si pana in prezent.Stie cineva daca mai exista vre-o modificare ? Am intrat pe situ-l cnpas si nu este nimic.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:37, 3 Februarie 2010
In acest moment nu se cunosc modificari, poate alta este cauza erorilor. O zi buna !
nu indexeaza baza de date cind se trece la an nou
La noi la Constanta au zis : mai asteptati, sapt viitoare :O sunam si noi la minister sa vedem ce e de facut
Multumesc
Acum m-am linistit ,asteptam pana pe 20-23 cand o sa indexeze programul(sa fugim cu declarariile pe ultima suta de metri ),apropo la somaj am gasit fisierul ptr 2010 .:stunned:
Buna seara, si eu am incercat sa fac declaratia pt pensii astazi si-mi da eroare cand vreau sa actualizez anexa 1.2., am sters programul si l-am instalat din nou.....si tot eroare.La somaj am reusit sa fac declaratia fara sa mai actualizez vreun fisier. Trebuia sa actualizez ceva la somaj???
Buna seara
Da este un fisier "sarb.dbf" care se pune peste cel din Declsom 2009.O sa incerc sa va pun linkul ..........sper sa reusesc(oricum mari schimbari nu sunt doar actualizarea sarbatorilor legale in 2010

[ link extern ] /

=D>

Alte discuții în legătură

Declaratii rectificative 2009 Thora Thora Buna ziua, am o firma nou preluata la care am gasit niste probleme, motiv pentru care va trebui sa depun declaratii rectificative la somaj pe anul 2009. ... (vezi toată discuția)
Declaratia somaj previas previas De ce in noul program de la somaj ianuarie are 21 zile lucratoare?Nu sunt 20? (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)