avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara. se poate va rog sa ma ajutati sa imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara. se poate va rog sa ma ajutati sa imi spuneți daca ...

buna seara. se poate va rog sa ma ajutati sa imi spuenti daca exista vreo cale legala prin care se poate limita inchirierea apartamentelor in blocuri? in conditiile in care chiriasii sunt foarte galagiosi si nu respecta regulamentul intern de ordine interioara, iar proprietarii nu le comunica chiriasilor problemele mentionate de alti locatari care sunt afectati direct de actiunile chiriasilor. zgomotele nu sunt la limita legii de a depasi decibelii in mijlocul noptii pentru a se putea chema politia. ar exista vreo speta legala care sa ne ajute sa solutionam aceasta problema ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 10 Noiembrie 2023
Nu exista o cale legala pentru a interzice unui prorietar sa-si inchirieze locuinta ..insa aveti la dispozitie sesizarea institutiilor in drept pentru cei care tulbura linistea publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege 61/1991 - tulburarea linistii ContSters337266 ContSters337266 Buna ziua, In imediata apropiere a blocului unde locuiesc, un club/discoteca tulbura linistea locatarilor cate 2-3 nopti pe saptamana cu ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in solutionarea unei reclamatii privind tulburarea linistii (in bloc) ContSters136712 ContSters136712 Buna seara. Nu de mult timp m-am mutat in Bucuresti si iata ca ma lovesc de o problema cu care nu m-am mai confruntat. Cat timp am stat in orasul natal, nu am ... (vezi toată discuția)
Vecini rromi se bat/cearta/distreaza non stop noaptea + cainele lor latra non stop Lastresort Lastresort Va rog sa ma ajutati. Efectiv nu stiu ce sa mai fac! O familie de rromi s-a mutat de mai bine de 3 ani sub apartamentul meu, intr-un bloc nou. De cand au ... (vezi toată discuția)