avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie lemne pentru foc de la persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie lemne pentru foc de la persoana fizica

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un SRL poate sa achizitioneze lemne pentru foc de la o persoana fizica in baza unui contrcat de vanzare cumparare? Care sunt reglementarile care se aplica pentru aceasta speta? Trebuie depusa ceva declaratie in plus, atata persoana fizica cat si SRL-ul? Pe masura ce lemnele se consuma este necesara intocmirea unui bon de consum sau se pot inregistra pe cont de cheltuiala, ca atare?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
Tractoristul, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Inreg.consum benzina ptr drujba dida5801 dida5801 Buna ziua, as dori daca se poate ca cineva sa ma ajute cu o inreg contabila pentru inregistrarea unui bon de benzina folosit pentru drujba societatii la ... (vezi toată discuția)
Contul 604 sheyda sheyda Buna ziua as dori sa ma lamuriti daca se poate ... in cazul in care exista si factura la bonul de benzina/motorina acesta este inregistrat tot la 604? (vezi toată discuția)