avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ...

Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe părinții ei care sunt destul de drojdieri. Intrebarea mea este : Dacă ea vrea sa divorțeze de mine, eu ma angajez sa le plătesc o chirie la o locuință la București, instanta o poate obliga pe mama sa stea cu baiatul la București sa numai stea acolo în mediul toxic pentru băiat?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Xts777 , utilizator 19:51, 16 Noiembrie 2023
Contactați un avocat și mergeți dvs sau împreună cu soția și incercati sa aflați toate informațiile despre ce presupune divortul și cererile accesorii referitoare la copil.
Avocatul poate media problemele dvs astfel încât sa încheiați o tranzacție și sa o prezentați instantei de judecata. În cadrul tranzacție se poate, cu anumite nuanțe, perfecta ce solicitati dvs în privința locuinței.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta nu o poate obliga sa stea nicaieri. Mama va sta unde doreste , se va face ancheta sociala sa se vada daca mediul in care sta e bun pt copil.
11 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
Pentru a nu ajunge la divorț, mai bine faceți demersuri sa vă mutați acum de la socrii dvs.daca situația este cum o prezentați dvs.!
De ce să așteptați să divorțați și să îi dați de abia atunci bani soției să se mute de la socrii dvs.?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bun lucru este sa va mutati cu sotia si copilul la Bucuresti,daca oricum va permiteti sa platiti o chirie.Copilul creste mai bine cu cei doi parinti langa el asa ca uitati de divort si oferiti celui mic dragoste si liniste.Ganduri bune!


Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună seara!
Pentru a nu ajunge la divorț, mai bine faceți demersuri sa vă mutați acum de la socrii dvs.daca situația este cum o prezentați dvs.!
De ce să așteptați să divorțați și să îi dați de abia atunci bani soției să se mute de la socrii dvs.?

Bună seara!

Credeți că nu a-și face asta! Noi avem un apartament la mansarda unei case nationalizate, care este dat de soacra sotiei , doar verbal . Rostul nostru acolo a fost dar sotia mea este prea atașată de mama ei , nu știu cum sa va spun, dar lasă copilul singur în casa și merge sa stea cu maicasa, am zis ca să nu stam în casa ei , ma gândesc ca poate o șantajează ca dacă pleacă de la tara ne ia casa, menționez ca acolo am renovat cu banii noștri, ai mei și ai sotiei. Am poze facturi materiale tot ce sa făcut. Știu copilașu nu are nici o vina, iar eu mi l-am dorit atât de mult încât nu pot sta fără el nici o clipa. Nu stiu ce cale și ce metoda sa aplic să plecam de aici. Mulțumesc. O seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate tutelara stefan1978 stefan1978 Buna seara,am o intrebare in legatura cu aceasta institutie daca ii pot spune asa.Sunt in divort cu sotia mea,avem un baiat in varsta de 7 ani,in luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Evacuare copil minor pendre pendre Evacuare copil 27 de ani. Sant divortat in primul casatorie am 2 copil la care trebue sa platesc pensie alimentara. Mam recasatorit sotia actuala are un ... (vezi toată discuția)
Divort MirelaLupsa MirelaLupsa Buna ziua, Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un ... (vezi toată discuția)