avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua! Ce raport de munca/ contract trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua! Ce raport de munca/ contract trebuie incheiat cu un ...

Buna Ziua!
Ce raport de munca/ contract trebuie incheiat cu un muncitor zilier in constructii?
Ce obligatii are acest muncitor si ce obligatii are angajatorul pt a-l lua in evidenta, pentru a intra in legalitate?
Este nevoie sa aiba o anumita calificare in domeniul constructiilor sau nu?
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 10 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilierii nu pot fi presta activitate in constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca ziliera pilastre pilastre Buna ziua, O nelamurire am - am o firma de constructii , in aceasta perioada am terminat o casa de construit si am nevoie de 5 muncitori la curatenie si ... (vezi toată discuția)
Carti de munca pt necalificati? ioannna ioannna Buna ziua, ce posibilitati exista pt o firma de constructii,care lucreaza in mare parte cu personal necalificat, sa fie in legalitate dpdv al formelor de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari poate angaja zilieri eliasav eliasav Asociatia de proprietari poate angaja zilieri pentru executarea unor lucrari ocazionale? Exemplu: zugravirea scarii blocului. Va multumesc. (vezi toată discuția)