avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua !! Vă rog să mă ajutați cu un sfat ! ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua !! Vă rog să mă ajutați cu un sfat ! În anul ...

Bună ziua !!
Vă rog să mă ajutați cu un sfat !
În anul 2019 în Germania mia fost suspendat permisul din Republica Moldova cu dreptul de a conduce pe termen de 1 an pentru alcool în sînge 1,60, după care mai apoi mi sa comunicat înscris că pentru a recăpăta dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei trebuie să trec un test psihologic (MPU) !!
A fost judecată după care am achitatqt amenda și atât.
La moment am primit cetățenia română și am plecat să-mi convertesc permisul Moldovenesc în unul românesc, deci am depus a trecut o lună și am plecat la Vaslui să-mi ridic permisul.
Acolo misa zis că ai avut ceva la Germania și că la moment îmi blochează convertirea permisului pînă cînd nu aduc o confirmare că mia trecut suspendarea !
Deci Germania nu oferă astfel de confirmări !
Ce pot face în cazul dat....poate cineva a trecut printr-o astfel de situație
Ca confirmare pot să încerc să le prezint celor de "permise" amenda care am achitato pe atunci în 2019 și setința de judecată unde e menționat termenul de suspendare...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 11 Noiembrie 2023
Autoritatile Germane ar trebuie sa mentioneze in evidenta incetarea suspendarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis romanesc suspendat. pot circula in ro cu un alt permis/emis in alta tara? Arhipp Arhipp Buna. Mi-a fost suspendat permisul romanesc pentru o perioada de 90 zile. Detin dubla cetatenie (Romania si Republica Moldova). Pe langa permisul romanesc mai ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe teritoriul germaniei. ContSters459683 ContSters459683 Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru ... (vezi toată discuția)