avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am și eu o întrebare.Avand proprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am și eu o întrebare.Avand proprire pe salariu,angajatorul ...

Bună ziua, am și eu o întrebare.Avand proprire pe salariu,angajatorul virează o treime către banca,executorul judecătoresc are voie sa îmi mai retragă bani din cele doua treimi care îmi mai întra mie în cont?Ce pot face în acest caz?mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 18:28, 13 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are dreptul, este un abuz!Anunțați în scris executorul că instituția vă oprește o treime din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla proprire mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Unui prieten in urma unui imprumut ce nu a mai putut fi achitat la timp se pune proprire pe salariu prin executor bancar. Executorul trimite adresa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu lawrik lawrik E legal sa se opreasca banii din salariu si de catre angajator si de catre banca,suma fiind mai mare de o treime din salariu? (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)