Bună ziua.
Am nevoie de un răspuns oficial, vă rog.
În urma a trei tentative de intrare prin efracție în locuința proprietate personală la diferite ore ale nopții în decursul ultimilor 2 ani, a faptului că în bloc avem pe cineva care ne închide robineții de la gaze când are el chef etc, doresc să montez la ușă o sonerie cu senzor de mișcare și cameră video încorporate. Aceasta îmi va da imagini în direct pe telefon atunci când se află cineva în fața ușii și nu are card de stocare. O fac strict pt protecția personală și a casei.
Întrebarea mea : este legal, atâta timp cât nu difuzez imaginile în spațiul public și ele se șterg automat după un timp?
Mulțumesc frumos!
Videointerfon la bloc
hex_xeh
Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Camera-vizor
Dan Stroescu
As vrea sa montez in dreptul usii de intrare in apartament un sistem care cuprinde un senzor de mișcare care aprinde niste leduri plus un telefon vechi care ... (vezi toată discuția)
Aprobari sonerie video
giv
Buna ziua.
Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio.
Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)