avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,o lege poate fi abrogată parțial mă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,o lege poate fi abrogată parțial mă refer la art ...

Buna seara,o lege poate fi abrogată parțial mă refer la art 34si35din statutul personalului feroviar daca ele nu au produs efecte fiind prorogate succesiv? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 11 Noiembrie 2023
Da, se pot abroga anumite texte dintr-o lege ..dar tot printr-un act normativ de aceeasi putere cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un articol dintr-o lege abrogata sa se aplice in continuare, ... ionvasile2025 ionvasile2025 Poate un articol dintr-o lege abrogata sa se aplice in continuare, ptr ca asa impune un ordin de ministru? Se da o situatie in felul urmator: O ... (vezi toată discuția)
definitie lege in vigoare peraspera peraspera Ce inseamna in contextul legii 47/1992 art 29 (1) \"lege in vigoare? Cand incepi actiunea cu cativa ani inainte si apoi, in ultimele luni, legea este abrogata ... (vezi toată discuția)
Abrogare norma juridica bibiciuka bibiciuka Buna ziua, doresc sa va intreb in ce masura prevederile HG837/1995 mai pot fi puse in aplicare in conditiile in care prevederi ale acestei Hotarari de Guvern ... (vezi toată discuția)