avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aș putea ști dacă fratele meu trăiește?Nu lam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aș putea ști dacă fratele meu trăiește?Nu lam văzut ...

Cum aș putea ști dacă fratele meu trăiește?Nu lam văzut din 1996.
Cel mai recent răspuns: Oligon , utilizator 18:20, 12 Noiembrie 2023
Depuneti cerere la Evidenta populatiei. Cu acte care sa dovedeasca ca sunteti frati: CI, certificat de nastere (evident, copie). Mentionati in cerere numele parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Obligată să-și schimbe numele. . soția este obligată să î-și schimbe numele, ... DeBruine DeBruine Bună ziua. Soția este obligată să î-și schimbe numele, să treacă pe numele părintelui decedat, și bineînțeles să schimbe absolut toate actele, ... (vezi toată discuția)
Certificatul de casatorie Iuliannnn Iuliannnn Teoretic, sotia mea in momentul casatoriei civile, la starea civila a prezentat originalul. Acum a mers sa schimbe buletinul pe noul nume, cel al meu, si a ... (vezi toată discuția)