avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt 2 mostenitori (1/2 si 1/2) ptr un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt 2 mostenitori (1/2 si 1/2) ptr un teren cu casa ...

Buna ziua. Sunt 2 mostenitori (1/2 si 1/2) ptr un teren cu casa Vreau sa cumpar partea de mostenire a unuia dintre ei. Cu celalalt sunt inca in discutii. Ce drepturi voi avea dupa cumpararea 1/2 din mostenirea intreaga?9
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:30, 12 Noiembrie 2023
Deveniți amândoi coproprietari, va subrogati în drepturile proprietarului care va vinde.
Veți putea face ieșire din indiviziune după aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cumpăra dreptul de cotă-parte dintr-un teren intravilan fără ieșirea moștenitorilor din indiviziune? ionut simion ionut simion Buna ziua, Doresc sa cumpar dreptul de cota parte de la verii mei. Ei au mostenit pamantul de la tatal lor, este in intravilan, cota parte de 1/2 dintr.o ... (vezi toată discuția)
Vanzare bucata teren OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, m-ar interesa cateva informatii simple in legatura cu procedura de vanzare a unui teren. Problema este ca nu detin cartea funciara actualizata la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)