avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societati comerciale - semnatura olografa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societati comerciale - semnatura olografa

as dori sa stiu in situatia in care in cadrul unei societati comerciale administratorul efectueaza o stampila cu semnatura proprie (stampila utilizata de o alta persoana, eventual imputernicita) si aplica aceasta "semnatura" pe contracte de credit, contracte comerciale, act constitutiv, declaratie pe proprie raspundere la notar referitor la insusirea prevederilor Legii 31/1990, care este puterea juridica a acestor documente, sunt acestea valide sau sunt lovite de nulitate ?

daca aceasta practica este legala, as dori sa stiu care sunt acele prevederi legale
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
curier, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 16:47, 30 Ianuarie 2010
Valide

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl cu drepturi depline si 60% parti sociale vsvaly vsvaly am vindut un imobil al firmei cu teren concesionat fara a convoca AGA, cu factura,chitanta, act la notar, banii i-am retras deoarece aveam aport personal pe ... (vezi toată discuția)
Cine poate avea calitatea de reprezentant legal al unei firme? adonis00 adonis00 Buna ziua, Care angajati ai unei unei societati comerciale pot avea calitatea de \\"reprezentant legal\\", la incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala asociat unic stelian67 stelian67 Am o intrebare : O cerere facuta instantei si insusita de actionarul unic (care nu este si administrator) dar care a delegat in totalitate puterile catre un ... (vezi toată discuția)