avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am mostenit impreuna cu sora mea un teren. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am mostenit impreuna cu sora mea un teren. Acum aproximativ ...

Buna ziua,
Am mostenit impreuna cu sora mea un teren. Acum aproximativ 10 ani, sora mea a vandut terenul fara stirea mea pe baza unei chitante de mana incasand toata suma. Dupa decesul surorii mele, sotul ei a mostenit 1/2 din teren, declaran la notar si pe acesta (la succesiune). Se pare ca cumparatorul a decedat si nu mai are rude in viata. Ce pot face pentru recuperarea 1/2 din teren partea surorii sau contravaluarea acesteia?

Alte discuții în legătură

Matusa necasatorita, fara copii decedata, proprietara unui imobil. ... fir intins fir intins Matusa necasatorita, fara copii decedata, proprietara unui imobil. Rudele apropiate ; -3 surori in viata fara mostenitori -o sora decedata, sot decedat dar ... (vezi toată discuția)
Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)
Succesiune unul din parinti livia234 livia234 Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti! Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au ... (vezi toată discuția)