Ma numesc Popescu Andreea si lucrez in Timisoara de 3ani si jumatate intr-un bar.Problema mea este ca nu de mult am aflat ca nu mi s-a facut carte de munca,cu toate ca mi s-au luat acte pt. asa ceva si mi s-a promis ca mi-a fost inregistrata.....in primii anii de lucru ,patronul a refuzat sa imi faca carte de munca,pe motivul ca nu imi trebuie ca sunt studenta,dar in ultimul an m-am tinut de capul lui sa imi faca datorita parintilor mei care insistau in fiecare zi cu lucrul asta>acum cateva zile am avut nefericita ocazie sa ma uit in laptopul firmei unde tine nevasta patronului contabilitatea si sa constat ca din 12 angati cati lucram la el numai 2 fete au carte de munca!!!!!Pot sa fac ceva in acest sens in afara sa "demisionez"?va multumesc
Ar fi o solutie,dar renumitul meu patron e 'cu pile'......ce masuri poate sa ia itm lui de cand functioneaza nu i-au venit deloc controale.....va multumesc
Si daca fac reclamatie patronul poate afla ca eu am facut-o?eu chiar mi-as dori sa plateasca greu pt. ca si-a batut joc de noi!!!e mare amenda?va multumesc
C.i.m 4 ore
Barbu1
buna ziua M-am angajat la un restaurant ca aj de bucatar cind m-am angajat patronul mi-a spus ca are o situatie financiara mai dificila si sa acept c.im de 4 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm
mariusastra
Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)