avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație - Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație - Succesiune

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns.
Bunicii mei dețin un apartament în București și au 3 copii. In anul 2020, bunicul a decedat. In 2022 s-a făcut succesiunea, la masa succesorală fiind prezenți cei 3 copii și soția lui.
Acum, bunica vrea să facă un act de donație a părții sale, către cei 3 copii, ea fiind încă în viață. Daca există acest act de donație, mai este necesară succesiunea după ce aceasta va deceda?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:49, 13 Noiembrie 2023
Nu mai e necesara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune mishoo75 mishoo75 Salut, numele meu este Razvan Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la succesiune. Anul trecut in octombrie bunica mea a murit. Bunicul si ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament cristinaiasi cristinaiasi Buna seara. Am ceva nelamuriri referitoare la succesiunea unui apartament cu 3 camere din Iasi, al socrilor mei. Situatia este astfel : apartamentul cu 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce sanse am, la urmatoarea speta: ... ani24 ani24 Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce sanse am, la urmatoarea speta: suntem 3 frati, 2 surori si un frate, una fintre surori a primit un apartament care era pe ... (vezi toată discuția)