avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul "Family Start" ...

Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul "Family Start" in vederea rambursarii anticipat a unui credit "Prima casa". Programul lor de simulare credit nu imi accepta cererea de accesare a sumei de 150000 lei pt ca imi pune ambele credite in simulare, desi eu acopar cu banii de la ei creditul vechi. Dna de la banca, dna din centrala telefonica..... sunt de acord cu mine ca al doilea credit imi stinge primul credit.....dar totuși nu ma pot ajuta pt ca asa e programul bancar de calcul. Trebuie sa pot suporta financiar lunar ambele rate ca sa pot sa fiu eligibila.
Ce pot face in acest caz?
Programul e facut sa scapam de rate pe 20-30 de ani .......adica sa acoperim creditul "prima casa" cu "family start". De ce CEC imi cere sa am puterea finaciara sa le platesc concomitent?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, acest tip de credit, family start, se poate accesa ... Ramona B. Ramona B. Bună ziua, Acest tip de credit, family start, se poate accesa și cu venituri din străinătate? De exemplu în cazul nostru doar soțul lucrează, eu sunt ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)