avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Acest tip de credit, family start, se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Acest tip de credit, family start, se poate accesa ...

Bună ziua,
Acest tip de credit, family start, se poate accesa și cu venituri din străinătate? De exemplu în cazul nostru doar soțul lucrează, eu sunt cu copilul acasă și nu mai lucrez de mai bine de 1 an. Am vrea să achitam creditul prima casă luat pe numele meu pt că ar fi dobânda și rata mult mai mică decât în prezent. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost la cec sa accesez programul "family start" ... Mirela@17 Mirela@17 Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul \"Family Start\" in vederea rambursarii anticipat a unui credit \"Prima casa\". Programul lor de simulare ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament bun propriu achitat, în mare parte, în timpul căsătoriei: sunt șanse să fie despăgubit celălalt soț? cristinaenache cristinaenache Buna ziua. Sunt in proces de divort cu minori. Pe 21 mai este pronuntarea. Sotul meu este un om cu un caracter deplorabil si, desi nu vroiam, doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Cum se pot imparti bunurile luate cu credite?ratele?nu exista intelegere! nipang nipang Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie:sunt in divort, locuim inca impreuna, cu mare greutate, dar as deschide actiune pt partaj,spre final sau ... (vezi toată discuția)