avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problemă cu “ACORDUL VECINILOR “
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problemă cu “ACORDUL VECINILOR “

Buna ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutați cu următoarea problemă:
Vreau sa deschid un club de noapte pe o proprietate privată ( nu e bloc ) și nu știu dacă îmi trebuie ACORDUL VECINILOR pentru a obține autorizația de funcționare. Poate mă ajutați voi cu această informație având în vedere că :
- imobilul unde se va deschide clubul este la o distanță de peste 100 metri de primul vecin, în stânga, ( vecinul fiind un restaurant - adică tot spațiu comercial ) , iar în partea dreaptă am un vecin ( hotel ) la o distanță de peste 200 m
- până în 2012, clădirea a funcționat tot ca și club de noapte , deci tot club de noapte o sa funcționez și eu
- vecinul din stânga ( restaurantul ) a fost deschis prin 2017 - adică se știa că acolo este o societate care desfășoară ca și activitate club de noapte .
- primul vecin ( persoană fizică) care locuiește în apropiere de mine este la peste 200 m de locul unde vreau să deschid clubul.

Credeți că o să fie necesar acordul celor doi vecini ( restaurantul și hotelul ) să pot obține autorizația de funcționare de la primărie ? Vă rog să ma ajutați cu această problemă. Mulțumesc din suflet !

Alte discuții în legătură

Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)
Acord vecini suditucristian suditucristian Buna ziua , doresc sa stiu ce acord vecini trebuie sa iau ptr deschiderea unei terase : locatie este gard in gard cu alta terasa - partea stanga , in spate cu ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)