avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini

Buna ziua , doresc sa stiu ce acord vecini trebuie sa iau ptr deschiderea unei terase : locatie este gard in gard cu alta terasa - partea stanga , in spate cu o institutie de cultura dar distanta este 50 metrii , in dreapta un bloc de locatari distanta de 70 metrii , in fata un alt restaurant , dar stradal - distanta 70 metrii
Cel mai recent răspuns: suditucristian , utilizator 23:10, 10 Mai 2015
Terenul, spatiu unde vreti sa infiintati acea terasa este in proprietatea dumneavoastra, este spatiu comun, e trenul primariei...?
spatiul si terenul este inchiriat de la proprietari care sunt de acord cu terasa respectiva
Daca proprietarii sunt de acord cu deschiderea unei terase,urmeaza sa obtineti acordul si celorlalti vecini
si daca vecinii sunt la 70 de metrii de locatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Problemă cu “acordul vecinilor “ Danell Danell Buna ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutați cu următoarea problemă: Vreau sa deschid un club de noapte pe o proprietate privată ( nu e bloc ) și nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu, cf legilor in vigoare, ce distanta ... Liusea Morar Liusea Morar Buna seara! As dori sa stiu, cf legilor in vigoare, ce distanta trebuie sa fie intre peretele unei case si gardul de hotar ce desparte 2 proprietati ... (vezi toată discuția)