avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, as dori și eu un răspuns la problema mea. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, as dori și eu un răspuns la problema mea. Bunicii mei ...

Bună,as dori și eu un răspuns la problema mea.Bunicii mei s-au dat în întreținerea noastră cu contract de întreținere cu uzufruct viager, bunicul meu a decedat de 7 ani .eu și sotul nu ne mai înțelegem si probabil vom ajunge la divorț.ce se întâmplă cu dreptul lui asupra casei?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct viager si clauza de intretinere oxi2009 oxi2009 BUNA ZIUA, Am o problema referitore la contractul de vanzare-cumparare cu drept de uzufruct viager si cu caluza de intretinere. Bunicul meu a facut un ... (vezi toată discuția)
Donatia e indicata in cazul dat? chelaru_mihai chelaru_mihai buna seara! numele meu este chelaru mihai si am si eu o intrebare. bunica mea vrea sa imi faca acte pe apartamentul ei care defapt este o garsoniera, eu m-am ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare viager Huiduiestat Huiduiestat Buna ziua. Am si eu o intrebare la care nu am gasit răspunsul nicăieri. O rudă a bunicului meu a cumpărat o casă, pe contractul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)