avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am trecut podul de la Fetești în vara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am trecut podul de la Fetești în vara iulie, când ...

Bună ziua.
Am trecut podu de la Fetești în vara iulie ,când era data legea ca nu se plătește pe timpu veri 2 luni taxa ,erau închis acolo la plăti. Și au anunțat și la televizor ca nu se plătește taxă, în perioada când sa construit celalalt pod ,și pentru a nu apărea aglomerari sa luat aceasta decizie, iar noi acum am primit amenda precum ca am trecut pe acolo pe data e 22.07.. am muti prieteni care au trecut și nu au plătit și nu au primit amenda? Cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:09, 14 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa de pod de la Fetești pe Autostrada Soarelui a fost suspendată de la 1 iunie și până la 13 iulie 2023, inclusiv.

Începând cu 14 iulie 2023 taxa de trecere a podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă a redevenit obligatorie. Dvs ati trecut Podul pe 22.07.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

referitor la taxa de pod, la fetești-cernavoda, ... Pinti100 Pinti100 Bună ziua! Referitor la taxa de pod, la Fetești-Cernavoda, a fost publicat prin monitorul oficial de către CNAIR că taxa va fi suspendată în perioada de ... (vezi toată discuția)
Taxa pod fetesti cristirz cristirz Buna ziua. Acum o luna am fost cu familia la mare. Am urmat instructiunile de plata de pe panourile de informare de pe A2. Am optat pentru plata ... (vezi toată discuția)
Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)