avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat până pe 29 septembrie 2023,am ieșit la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat până pe 29 septembrie 2023,am ieșit la pensie anticipată ...

Am lucrat până pe 29 septembrie 2023,am ieșit la pensie anticipată și ieri am primit primele pensii,1471 pe noiembrie și 1521 drepturi restante.Intrebarea mea este dacă trebuia să primesc și ajutorul financiar pentru pensie mică conform O.U.G.168/2022 și card de alimente ?
Mentionez că în luna iulie venitul meu a fost de 1970 salariul și 300 tichete de masă.
La casa de pensii au spus prima dată că nu am dreptul,au adunat venitul din iulie și octombrie și au zis că depășește 3000 de lei,dar nu au împărțit la 2 pentru a fi venitul lunar,apoi la alt ghișeu au spus că am să primesc în decembrie , dacă am dreptul .

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe salariul minim si bonuri de masa livvv livvv Doresc o lamurire in legatura cu urmatorul aspect legat de cazul unui salariat : -persoana este angajata un contract de munca cu program normal de lucru ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare dupa 18 ani dupa terminarea liceului ... roolly roolly Plata pensiei alimentare dupa 18 ani Dupa terminarea liceului in 2022 nu am intrat la Facultatea de Medicina si am continuat sa ma pregatesc. In 2023 am ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ChRam ChRam Buna ziua. Valoarea tichetele de masa se iau in calcul la contributia la pensie si la calcularea indemnizatiei pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)