avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Amenda judiciară într-un dosar civil se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Amenda judiciară într-un dosar civil se trece în ...

Bună ziua. Amenda judiciară într-un dosar civil se trece în cazier? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Am achitat o amendă penală sub 1500 lei acum doua săptămâni. vreau să știu dacă îmi este curat cazierul, deoarece luni îmi trebuie pentru angajare Mihhaelaa Mihhaelaa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Vreau sa stiu daca imi este curat cazierul, deoarece luni imi trebuie pt angajare. Am achitat o amenda ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa evaziune fiscala,cadru militar Florinel1990 Florinel1990 Buna seara!Amic de-al meu a primit sanctiunea \"Amenda administrativa\" intr-un dosar penal ce a vizat o fapta de evaziune fiscala(a inchiriat un apartament ... (vezi toată discuția)